Spreekt mijn illustratiestijl je aan en word je er blij van? Ik illustreer een ontwerp op maat voor verschillende gelegenheden. Denk aan een geboortekaartje, maar ook kinderboeken en illustraties voor magazines of voor je bedrijf. Welk ontwerp je ook in gedachten hebt, ik denk met je mee om het voor jou te ontwerpen en de illustratie te personaliseren.

Heb je interesse in een ontwerp op maat, dan kun je een berichtje achterlaten via het contactformulier. Of kun je mailen naar nadineillustraties@gmail.com. Voor opdrachten op maat, vind ik het persoonlijk erg fijn om telefonisch contact te hebben, zodat we elkaar beter leren kennen en we op één lijn zitten qua ontwerp. Op basis van dit gesprek weet ik hoeveel tijd het creëren gaat kosten en maak ik een offerte. Als je akkoord gaat met de offerte, ga ik voor je aan de slag om een succesvolle samenwerking te realiseren.

Na akkoord maak ik een aantal schetsen waaruit je kunt kiezen. Je geeft feedback en deelt input, zodat het ontwerp helemaal voldoet aan jouw verwachtingenOok kan ik het ontwerp voor je laten drukken. Stuur een bericht via het contactformulier als je interesse hebt in een samenwerking, zodat ik je alle informatie kan toesturen. Wie weet tot snel!