Spreekt mijn illustratiestijl je aan en word je er blij van? Ik illustreer een ontwerp op maat voor verschillende gelegenheden. Denk aan een geboortekaartje, maar ook voor trouwkaarten, illustraties voor je bedrijf of in magazines.

Omdat de meeste opdrachten allemaal anders zijn, zijn de kosten ook anders. Daarom vind ik het persoonlijk erg fijn om telefonisch contact te hebben, zodat we elkaar beter leren kennen en we op één lijn zitten qua wensen en verwachtingen. Op basis van dit gesprek weet ik hoeveel tijd het creëren gaat kosten en maak ik een offerte. Als je akkoord gaat met de offerte, ga ik voor je aan de slag om een succesvolle samenwerking te realiseren.

Na akkoord van de offerte, maak ik een aantal schetsen waaruit je kunt kiezen. Je geeft feedback en deelt input, zodat het ontwerp helemaal voldoet aan jouw verwachtingenOok kan ik het ontwerp voor je laten drukken. Stuur een bericht via het contactformulier als je interesse hebt in een samenwerking, zodat ik je alle informatie kan toesturen. Wie weet tot snel! 

Geboortekaartje op maat 

Voor geboortekaartjes op maat, is het wel mogelijk om een standaard prijs te geven. De ontwerp kosten voor een geboortekaartje op maat zijn 250 euro incl btw. De drukkosten komen hier nog bij, omdat deze sterk afhankelijk zijn van formaat en aantallen. Mocht je hier een indicatie van willen hebben, stuur me vooral een berichtje. 

Extra producten bij het geboortekaartje maak ik ook. Denk aan sluitstickers of een poster voor op de kinderkamer. De kosten hiervoor zijn 25 euro per item. Ook dit is exclusief de drukkosten. 

Heb je interesse in een ontwerp op maat, dan kun je een berichtje achterlaten via het contactformulier. Of kun je mailen naar nadineillustraties@gmail.com. Dan spreken we elkaar hopelijk snel!