Hi you! 

Mijn naam is Nadine Loeffen en ik woon en werk in Bilthoven. Ik ben 33 lentes jong, trotse moeder en illustrator. Na jaren op kantoor te hebben gewerkt in de logistiek en de IT, doe ik nu waar ik gelukkig van word. In 2019 kwam de creatieve ommezwaai en ben ik begonnen als illustrator met mijn eigen bedrijf Nadine Illustraties. Met mijn werk creëer ik graag een glimlach op jouw gezicht. En ik hoop dat een kaartje van mij dit bereikt bij jou. 

Milieu
Ik draag graag mijn steentje bij en daarom heb ik ervoor gekozen om het grootste deel van mijn kaartencollectie te drukken op 100% gerecycled papier. Ik werk met bio-folies om de dubbele kaarten en ik probeer verzendmaterialen altijd goed te benutten. Het kan dus zijn dat je een ‘gerecycled doos’ van mij krijgt als je iets bestelt. Zo probeer ik zo veel mogelijk om de impact van de illustraties en de bijbehorende producten te verkleinen. Elke stap telt!

Wil je meer weten over mijn bedrijf Nadine Illustraties? Laat een bericht achter via het contactformulier en dan spreek ik je snel!