over

Even voorstellen: ik ben illustrator Nadine
Hi you! Mijn naam is Nadine Loeffen en ik woon en werk in Bilthoven. Ik ben 30 lentes jong, trotse moeder en illustrator. Na jaren op kantoor te hebben gewerkt in de logistiek en de IT, doe ik nu waar ik gelukkig van word. In 2019 kwam de creatieve ommezwaai en ben ik begonnen als illustrator met mijn eigen bedrijf Nadine Illustraties. Ik maak illustraties die een geluksmoment vastleggen en het is mijn missie om mensen blij te maken. Met mijn werk creëer ik graag een glimlach op jouw gezicht. Mijn illustraties zijn kleurrijk, herkenbaar en vrolijk. Ik maak ook graag ontwerpen op maat, waarbij ik mij laat inspireren door de opdrachtgever om tot het gewenste resultaat te komen.

Kleurrijke en vrolijke illustraties op kaarten en posters
Met veel plezier en betrokkenheid maak ik illustraties op basis van mijn eigen ideeën en inspiratie. Ook vind ik het leuk om anderen te versterken door een illustratie op maat te maken. Naast het werken in opdracht heb ik een eigen collectie. Ik maak kaarten en kinderkamerposters, deze kan je bekijken in mijn webshop en ik ben benieuwd naar jouw favoriete producten uit de collectie! Ik vind het supercool om mijn producten in winkels te zien. Mijn ambitie? Groeien met Nadine Illustraties en mooie illustraties creëren.

Milieu
Ik draag graag mijn steentje bij en daarom heb ik ervoor gekozen om mijn kaartencollectie te drukken op hergebruikt papier. De posters zijn gedrukt op houtvrij papier. Ik werk met bio-folies op de dubbele kaarten en ik probeer verzendmaterialen altijd goed te benutten. Ook hergebruik ik de materialen waar mogelijk om de impact van de illustraties en de bijbehorende producten te verkleinen. Elke stap telt!

Mijn werkplek
Veel van mijn illustraties maak ik digitaal, maar ik vind het ook een verrijking om te experimenteren en te combineren met verschillende materialen. Denk aan het gebruiken van verf waardoor de digitale lijnen worden versterkt. Hoe mijn werkplek eruit ziet? Ik gebruik de hoek van de eetkamertafel als mijn personal office en ik kijk uit op een bos met verse bloemen. Dankzij mijn kleine studio op wielen in de vorm van een roltrolley heb ik alle materialen bij de hand.

Wil je meer weten over mijn bedrijf Nadine Illustraties? Laat een bericht achter via het contactformulier en dan spreek ik je snel!