Even voorstellen: 
Hi you! Mijn naam is Nadine Loeffen en ik woon en werk in Bilthoven. Ik ben 31 lentes jong, trotse moeder en illustrator. Na jaren op kantoor te hebben gewerkt in de logistiek en de IT, doe ik nu waar ik gelukkig van word. In 2019 kwam de creatieve ommezwaai en ben ik begonnen als illustrator met mijn eigen bedrijf Nadine Illustraties. Ik maak illustraties die een geluksmoment vastleggen en het is mijn missie om mensen blij te maken. Met mijn werk creëer ik graag een glimlach op jouw gezicht. Mijn illustraties zijn kleurrijk, herkenbaar en vrolijk. Ik maak ook graag ontwerpen op maat, waarbij ik mij laat inspireren door de opdrachtgever om tot het gewenste resultaat te komen. Kleurrijke en vrolijke illustraties op kaarten en posters

Met veel plezier maak ik illustraties op basis van mijn eigen ideeën en inspiratie. Ook vind ik het leuk om anderen te versterken door een illustratie op maat te maken. Naast het werken in opdracht heb ik een eigen wenskaarten collectie.  Ik vind het supercool om mijn producten in winkels te zien. 

Milieu
Ik draag graag mijn steentje bij en daarom heb ik ervoor gekozen om mijn kaartencollectie te drukken op 100% gerecycled papier. De posters zijn gedrukt op houtvrij papier. Ik werk met bio-folies om de dubbele kaarten en ik probeer verzendmaterialen altijd goed te benutten. Het kan dus zijn dat je een ‘gerecycled doos’ van mij krijgt als je iets bestelt. Zo probeer ik zo veel mogelijk om de impact van de illustraties en de bijbehorende producten te verkleinen. Elke stap telt!

Wil je meer weten over mijn bedrijf Nadine Illustraties? Laat een bericht achter via het contactformulier en dan spreek ik je snel!