geboortekaartjes

Met een uniek geboortekaartje van Nadine Illustraties laat je aan familie en vrienden weten dat jouw zoon, dochter of tweeling is geboren. Maak een keuze uit de collectie geboortekaartjes en vraag naar de mogelijkheden om jouw geboortekaartje te personaliseren. Spreekt mijn illustratiestijl je aan en word je er blij van? Ik illustreer een ontwerp op maat voor verschillende gelegenheden. Denk aan een geboortekaartje, maar ook kinderboeken en illustraties voor magazines. Welk ontwerp je ook in gedachten hebt, ik denk met je mee om het voor jou te ontwerpen en de illustratie te personaliseren.

Bij het maken van een ontwerp op maat, ontvang ik eerst jouw aanvraag via het contactformulier. Ook mag je mailen naar nadineillustraties@gmail.com om de opdracht te bespreken. Ik vind het persoonlijk erg fijn om telefonisch contact te hebben, zodat we elkaar beter leren kennen en we op één lijn zitten qua ontwerp. Op basis van dit gesprek weet ik hoeveel tijd het creëren gaat kosten en maak ik een offerte. Als je akkoord gaat met de offerte, ga ik voor je aan de slag om een succesvolle samenwerking te realiseren.

 

Na akkoord maak ik een aantal schetsen waaruit je kunt kiezen. Je geeft feedback en deelt input, zodat het ontwerp voldoet aan jouw verwachtingen. Ik haal inspiratie uit jouw ideeën en hoop deze binnenkort te kunnen vertalen naar een persoonlijke illustratie voor jou. Ook kan ik het ontwerp voor je laten drukken. Omdat iedere opdracht persoonlijk is, is het niet mogelijk om een standaard tarief te noemen. Stuur een bericht via het contactformulier als je interesse hebt in een samenwerking, zodat ik je alle informatie kan toesturen. Ik kijk uit naar jouw beschrijving voor het ontwerp op maat!